Distribucions

Solés de L'Escala

Solés de L'Escala

Mestres Anxovers des de 1888.
Des de l’any 1888, que en Francisco Solés i Oliveras, rebesavi dels actuals propietaris, va fundar Salaons Solés, cinc generacions s’han dedicat a la salaó de peix blau, mantenint a resguard els secrets i la tradició d’una acurada.

https://anchoas.com/ca

Agromar

Agromar

Experiència i evolució al servei de la qualitat
Más de 50 anys en el sector avalen l'experiència d'Agromar en el sector de les conserves. Agromar s'especialitza en productes d'alta qualitat "gourmet", els sabors dels quals representen una referència en el mercat.

Les costes del Mar Cantàbric ens proporcionen la millor i més selecta matèria primera per a elaborar els nostres productes.

La nostra factoria situada als peus del mar constata un compromís constant amb la tradició i el respecte a la naturalesa.

http://conservasasturias.com

Benfumat

Benfumat

Fumats amb artesania clàssica i tecnologia moderna
Des dels seus inicis a començament de la dècada dels vuitanta, BENFUMAT ha establert com a eix de la seva filosofia d’empresa la preservació de les tradicions antigues del fumat juntament amb la tecnologia més avançada.

Les nostres instal·lacions de 2.500 m² a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) són la seu d’un procés de producció rigorós que garanteix la qualitat de tots els nostres productes.

BENFUMAT té molta cura en tots els detalls que han donat el bon nom a la nostra empresa.

Els nostres mestres del fumatge miren que tant el mercat espanyol com el d'altres països rebin fumats de primeríssima qualitat.

http://www.benfumat.com

Jupema

Jupema

La força de la qualitat
Des de 1945, Juan Pérez Marín S.A. és una de les primeres empreses del seu sector per volum de negoci, prestigi comercial, instal·lacions i saber fer.

L'oferta de productes sumen més de 300 referències, contant amb un ampli assortiment d'olives i adobats, escollits entre les millors zones de producció, seleccionades i cuidades des del seu origen per a garantir la qualitat del producte final, en elaboracions tradicionals o nous sabors acords als nous hàbits de consum.

http://www.jupema.com

Nassari

Nassari

L'acurat i delicat procés d'elaboració atorga als nostres productes artesanals una qualitat suprema
Després de dues generacions dedicadas al peix, el 1977 Isidre Codina crea la marca Nassari i s'inicia en l'art de l'elaboració de l'anxova en salaó i del seitó en vinagre.

Vint anys després, al 1977 es funda l'empresa Siro & Xavi S.L. dedicada exclusivament a l'elaboració i comercialització dels productes Nassari.

Actualment els nostres productes són reconeguts internacionalment.

http://www.siroxavi.net

Penelas

Penelas

Els llegums més selectes del mercat
Llegums Penelas som una empresa familiar, que ens trobem en la nostra 4ª generació, dedicada al procés de selecció i envasat de llegums. En els nostres orígens estàvem orientats a l'exportació però amb el pas dels anys, i els canvis esdevinguts en el mercat, vam passar de subministrar a clients a l'altre costat de les nostres fronteres, per a centrar-nos en la gran distribució a nivell nacional, així com al canal HORECA.

Aprofitant que ens trobem en la zona de major producció de mongeta d'Espanya, i contant amb la nostra experiència adquirida a través de dècades de treball, són el procés i selecció els senyals d'identitat que ens caracteritzen, acompanyats per descomptat, d'un exhaustiu treball de camp i seguiment de les collites. Solament així és possible fer arribar els llegums més selectes al mercat.

http://www.legumbrespenelas.com

Botiga a Figueres

c/ Nostra Senyora de Lourdes 15, baixos
17600 Figueres (Girona)
Tel.: (+34) 972 51 14 04

Últimes noticies