Serveis

Servei de repartiment diari

El nostre cicle de producció és setmanal, des que iniciem el procés de dessalat i elaboració fins que ho lliurem als nostres clients. Com no treballem amb intermediaris, el lliurament del producte és immediat.

servei repartiment diari

Cinquena gamma

Els aliments de la cinquena gamma, anomenats també de gamma alta, posen a l'abast de qualsevol llar, empresa de cátering o restaurant, elaborats plats, en ocasions d'alta cuina, molt difícils de distingir dels acabats de fer per un cuiner professional. Són ideals per a petits negocis de restauració, amb instal·lacions limitades i pocs treballadors, ja que els permet poder oferir els plats més sofisticats sense pràcticament cap complicació.

El procés d'higienització es basa en la utilització de la calor i la pasteurització de la forma més suau possible, per garantir la conservació de les característiques originals del plat tant nutricionals com sensorials (textura, sabor, olor) fent molt difícil distingir-lo del "acabat de fer". El plat s'envasa en les nostres instal·lacions d'atmosfera modificada, per conservar-lo en òptimes condicions, a punt d'acabament, a falta de l'últim cop de forn, de microones o de vapor, fins al seu consum.

Alguns exemples dels aliments de cinquena gamma que podem oferir: brandada de bacallà a la que només li falta acabar de "estirar-la" i lligar perquè la seva textura sigui més o menys suau, preparat de truita de bacallà sense ou a punt de cuinar amb la ceba potxada i el bacallà dessalat i macerat, bunyols de bacallà a punt d'escalfar-los i consumir, etc.

En les nostres instal·lacions especialment preparades, qualsevol recepta tradicional, nova o inventada pot convertir-se en un aliment de cinquena gamma.

cinquena gamma

Bacalla al gust

A diferència d'altres distribuïdors que només poden oferir el que tenen en estoc i res més, nosaltres podem elaborar el bacallà exactament com desitgi el client, ja que disposem de les peces senceres i les especejem nosaltres mateixos. El client pot escollir els trossos i els talls i podem elaborar el producte exactament a la seva mida i en les condicions que necessiti. Podem manipular-lo i adaptar totes les variables a les necessitats del client, com per exemple el grau de salaó, el moment exacte del lliurament, diferents combinacions i preparacions, fins i tot per a aliments de cinquena gamma, etc.

Bacalla al gust

Aliments preparats personalitzats

Amb els productes que elaborem i distribuim i gràcies a les instal·lacions de les quals disposem, podem elaborar pràcticament qualsevol aliment preparat en la quantitat o nombre de racions exactes que necessiti el client, i lliurar-lo exactament en el lloc i a l'hora que ens indiqui llest per a escalfar i servir. Aquest és un servei ideal per a festes i celebracions, petites empreses de càtering que no disposen de cuina ni treballadors, etc.

Aliments preparats

Botiga a Figueres

c/ Nostra Senyora de Lourdes 15, baixos
17600 Figueres (Girona)
Tel.: (+34) 972 51 14 04

Últimes noticies